Langeafstandwandelen

Wandelingen van meer dan 100 Km, en meerdere dagen vergen om af te leggen, noemen we een langeafstandwandelpad of kortweg LAW. Met Midden Nederland hebben we al diverse van deze LAW’s bewandeld. In juni 1998 begonnen met het Pieterpad, een afstand van 480 Km van Pieterbuuren naar de St.Pietersberg. Deze afstand hebben we verdeeld over 17 dagetappes. Een vrijdag per maand en elke keer een stukje verder. Zo volgden er nog vele andere paden o.a. het Marskramerpad, Oeverloperspad, Hollands kustpad en het Pelgrimspad.

Het actuele pad dat we gaan bewandelen is het Romeinse Limespad. Een tocht van 275 Km van Katwijk aan Zee langs de historische loop van de Rijn naar Nijmegen.

We vertrekken per bus vanaf de RK kerk aan de Hamersveldseweg te Leusden. Vertrektijd: Zie de detailpagina van de betreffende wandeling. Kosten per wandeldag: € 30,00.

Voor relevante informatie over de actuele wandeling, het Romeinse Limespad klik dan HIER!

Let bij in​​​schrijven op de volgende zaken om teleurstelling achteraf te vermijden.

Je staat op de presentielijst na je betaling (dus niet alleen na je aanmelding).

Bij annulering korter dan 2 weken voor de wandeling kan ik het geld niet meer retouneren.

Als ik een reservelijst heb, kan ik een van deze mensen proberen te benaderen. Word je plaats dan alsnog bezet, kan ik een regeling treffen voor een terugstorting, anders helaas niet.